SEGRE

FIRES

Sant Miquel té la contractació quasi a punt a un mes i mig de començar

Només queden alguns espais exteriors, però els pavellons estan complets || Municipàlia està acabant d’omplir la zona que amplia al costat del Palau de Vidre

Visitants a l’última edició de la Fira de Sant Miquel, que se celebra a finals de setembre.

Visitants a l’última edició de la Fira de Sant Miquel, que se celebra a finals de setembre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fira de Lleida encara el mes d’agost amb la contractació dels seus dos principals certàmens, Sant Miquel i Municipàlia (que se celebra cada dos anys), pràcticament tancada.

En el cas de la primera, la més emblemàtica, fa setmanes que els pavellons estan plens per a tots els dies, va explicar el director de Fira de Lleida, Oriol Oró, que va assenyalar que només queda una mica d’espai disponible a la zona exterior, que es va omplint en funció de la demanda. “A dia d’avui ja podríem fer la fira, però encara queda temps i anirem incorporant alguns expositors més”, va assenyalar.

“Aquest any està complicada la comercialització de la fruita, però a Sant Miquel qui ve és la indústria proveïdora de maquinària i altres productes i és un sector que en els últims anys ha anat notant reactivació”, va afegir Oró.

Aquest any, els tractors tornaran a ser els grans absents, ja que mantenen la seua estratègia d’acudir-hi només cada dos anys, la qual cosa permet dedicar més espai a aparcament al recinte exterior. La fira continuarà apostant per sectors innovadors com els drons.

Quant a Municipàlia, la fira més rendible de les que organitza Fira de Lleida, la contractació també està pràcticament tancada. De fet, la Fira ha ampliat el recinte amb carpes exteriors per donar cabuda a l’augment de demanda.

Així, el passadís que queda al costat del Palau de Vidre s’ocuparà aquest any, després que en les últimes edicions només s’omplissin els pavellons. “Hi ha molt bona acollida, es nota la recuperació a nivell empresarial. També tenim expositors que ens demanen més metres”, va afirmar Oró.

les claus

  • Dates. Aquest any, Sant Miquel se celebrarà entre els dies 28 de setembre i 1 d’octubre (el final coincidirà amb el dia escollit per al referèndum), mentre que Municipàlia i Innocamping tindran lloc del 24 al 26 d’octubre.
  • Bones perspectives. En els dos casos, la contractació va molt bé i les fires estan ja contractades pràcticament al cent per cent. Sant Miquel no tindrà aquest any tractors, ja que segueixen la tònica d’acudir-hi de forma biennal. 
tracking