SEGRE

Convoquen un centenar de noves places per a la Hisenda catalana

Els propers dies sortirà publicada l’oferta al portal de gestió laboral de la Generalitat (ATRI) i al web de l’ATC, per incorporar 40 tècnics i una seixantena d’administratius

La seu de l'ATC a Barcelona.

La Generalitat convoca un centenar de noves places per a la Hisenda catalanaAgència Tributària de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Agència Tributària de Catalunya (ATC) convocarà durant els propers dies un centenar de noves places, 40 de perfil tècnic i la resta d’empleats administratius, i iniciarà els processos de selecció corresponents per tal d’incorporar el nou personal, com a molt tard, durant el primer trimestre del 2018. Segons explica la Generalitat, l’objectiu d’aquesta nova convocatòria de llocs de treball és captar efectius per reforçar l’àmbit operatiu de la recaptació en via executiva, posar en marxa el Programa per a la tramitació dels tributs estatals que paguen les entitats del sector públic de la Generalitat i donar resposta a les necessitats derivades de la mobilitat interna del personal propi.

D’altra banda, i d’acord amb l’oferta d’ocupació pública aprovada el passat mes d’abril pel Govern de la Generalitat, el proper mes de novembre es convocaran les oposicions per cobrir 24 places del cos superior d’inspectors tributaris i 40 places del cos tècnic de gestors tributaris. Les proves per accedir a aquests cossos propis de l’Agència es desenvoluparan al llarg del 2018.

Les diferents ofertes de treball es publicaran al portal ATRI (intranet de la Generalitat de Catalunya) i a la seu electrònica de l’ATC (atc.gencat.cat).

tracking