SEGRE

HISENDA BANCA

CaixaBank celebra amb un acte el centenari a la Seu

L’entitat homenatja els clients més antics del municipi || Gual destaca la manera de fer banca des de l’origen

Moment en què es va homenatjar els clients més antics de la Seu.

Moment en què es va homenatjar els clients més antics de la Seu.CAIXABANK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank celebra aquest any el centenari de la seua presència a la Seu d’Urgell. Per aquesta raó, l’entitat ha organitzat una sèrie d’actes que es portaran a terme al llarg dels propers mesos i que ahir va inaugurar amb un acte institucional.

L’oficina 0018-la Seu d’Urgell de CaixaBank, ubicada avui al carrer Josep de Zulueta 12, va obrir les portes al públic el 23 de setembre del 1917, després d’absorbir la Caja de Ahorros del Sindicato Agrícola del Instituto Obrero de la Seu d’Urgell. Ara la sucursal s’ha transformat en una seu innovadora, Store la Seu d’Urgell, amb atenció personalitzada als clients.

L’acte d’ahir a la sala Sant Domènec va comptar amb la presència del president de CaixaBank, Jordi Gual; l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, i el bisbe, Joan-Enric Vives.

Jordi Gual va reiterar “el compromís de l’entitat durant aquests cent anys”. Va destacar també la manera de fer banca des de l’origen, “amb visió de permanència i vocació de servei”.

Durant l’acte, també es va realitzar un homenatge als clients més antics de l’entitat al municipi. En representació de tots ells, van pujar a l’escenari sis clients –tots més grans de 90 anys–, que van rebre un pin d’honor.

CaixaBank disposa avui a l’Alt Urgell de quatre oficines amb vint-i-tres empleats que donen servei a 17.000 clients. A Ponent, l’entitat té noranta-set sucursals, dos centres d’empreses, un centre de banca privada i quatre-cents trenta empleats.

Moment en què es va homenatjar els clients més antics de la Seu.

Moment en què es va homenatjar els clients més antics de la Seu.CAIXABANK

tracking