SEGRE

ESNOTICIA

Lleida.net, primera firma lleidatana cotitzada que trasllada la seu social

A Madrid, segons va acordar ahir per unanimitat el consell d’administració || Per no perdre l’estatus d’operador europeu i les possibles certificacions

Estand del Lleida.net al Mobile World Congress.

Estand del Lleida.net al Mobile World Congress.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell d’administració de l’empresa lleidatana Lleida.net va decidir ahir, per unanimitat, traslladar la seu social de Lleida a Madrid. La decisió es va adoptar per no perdre l’estatus d’operador europeu, les certificacions i numeracions europees obtingudes o en procés d’obtenció. És la primera empresa lleidatana que ha anunciat el trasllat de la seu social a causa de la situació que es viu en els últims temps a Catalunya i que ja ha portat diverses empreses internacionals amb seu en territori català a traslladar les seus a altres punts de l’Estat.

El fundador, director executiu i màxim accionista, Francisco Sapena, va al·legar que la decisió “és per reduir els riscos que no depenen de nosaltres, és una mesura preventiva” i per no perdre els socis i possibles acords que té l’entitat en territori espanyol. Malgrat el trasllat, Sapena va puntualitzar que “aquest canvi no suposa cap moviment de plantilla a les nostres oficines a Lleida”, que compten amb més de mig centenar de treballadors i aquest any ha augmentat la plantilla. Les certificacions europees són la garantia per part del fabricant que els productes que porten l’esmentat certificat compleixen els requisits legals de seguretat en els estats de la Unió Europea. Aquest reconeixement està especialment pensat per a productes com ara maquinària i equips elèctrics.

El trasllat de la seu no afectaria la plantilla de Lleida, que compta amb més de 50 treballadors

Lleida.net va nàixer l’any 1995 a Lleida, està ubicada al parc científic i tecnològic de Gardeny des del 2008 i és la primera operadora certificadora de SMS certificat, contracte e-mail, factura, recepció i certificació.

El 2016 va tancar amb una facturació de 7,7 milions d’euros, la majoria dels quals en el mercat internacional. Té acords amb més de mil empreses en 150 països. Cotitza al Mercat Alternatiu Borsari, on també cotitza una altra firma lleidatana, Griñó Ecològic. Per la seua banda, Borges Agricultural & Industrial Nuts també cotitza al Mercat Continu.

Criteria, Fundació La Caixa i AGBAR també traslladen el domicili fiscal A la decisió de traslladar les seus socials de CaixaBank i Gas Natural divendres es van sumar ahir Criteria, Fundació La Caixa i Aigües de Barcelona. La Societat General d’Aigües de Barcelona va decidir traslladar “temporalment” la seu a Madrid “a fi de preservar la seguretat jurídica dels inversors”. Al seu torn, la Fundació La Caixa Bancària La Caixa també va anunciar que trasllada la seu central a Palma, de la mateixa manera que CriteriaCaixa, societat de la qual és accionista únic i que gestiona el patrimoni de l’entitat, “mentre es mantingui l’actual situació a Catalunya i per preservar-ne els interessos socials i empresarials”. Malgrat el trasllat, tant AGBAR, Criteria com Fundació La Caixa van informar que això no representa cap canvi ni per als seus serveis a Catalunya ni per als centenars d’empleats que aquestes empreses tenen a tot el país.

tracking