SEGRE

MUNICIPIS SÒL INDUSTRIAL

Nova firma al polígon de Bell-lloc, Auto RR Sidamon

Empresa de recanvis del sector de l’automoció que adquireix una parcel·la || Inversió de 450.000 euros a la zona Vinyes del Mig

Imatge d’arxiu del polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc.

Imatge d’arxiu del polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc.ÒSCAR MIRÓN

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una firma dedicada als recanvis del sector de l’automoció de Sidamon, Auto RR, ha adquirit una parcel·la de 2.679 metres quadrats al polígon industrial Vinyes del Mig de Bell-lloc, per la qual ha pagat un total de 120.585 euros. La firma preveu invertir 450.000 euros en la construcció de la nova seu, que començarà a edificar a partir del proper mes de gener del 2018.

En l’actualitat, el polígon és la seu de dos empreses: Regs del Segrià i Tallers Miranda de Maquinària Industrial. A aquestes dos, se li ha de sumar l’adhesió de la firma Teresa Carles, que inverteix quatre milions en un nou obrador, i ara l’empresa del sector de l’automobilisme de Sidamon.

Amb la firma Auto RR Sidamon, ja seran quatre les empreses que s’han instal·lat al polígon

Actualment, l’Incasòl té a la venda catorze parcel·les industrials al polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc, que sumen 11,58 hectàrees de superfície. El polígon té una bona connexió amb les principals xarxes de comunicació i amb ciutats veïnes, com Lleida i Mollerussa, dos dels principals pols econòmics de la demarcació. Està situat a només tretze quilòmetres de Lleida ciutat, l’estació de tren d’alta velocitat i l’aeroport d’Alguaire.

L’Incasòl va posar a la venda l’agost passat catorze parcel·les al polígon de Bell-lloc a uns preus que oscil·len entre els 39 i els 45 euros el metre quadrat. Això suposa un preu al voltant d’un 70% inferior a l’assignat en la seua primera comercialització, el 2010, quan els preus van oscil·lar entre els 110 i els 150 euros el metre quadrat. Aquest polígon de la comarca del Pla d’Urgell, un dels de més dimensions de Lleida, amb seixanta hectàrees de superfície, va acabar de construir-se coincidint amb la fase més dura de la crisi, de manera que la seua comercialització a penes ha tingut èxit fins ara. La recessió i la competència del sòl industrial de polígons no gaire llunyans, com el de Fraga, han obligat la Generalitat a rebaixar preus de forma considerable. La reducció fins als 40 euros de mitjana actuals –tres parcel·les es venen a 39 euros el metre quadrat; una, a 45, i la resta, a 40 euros el metre– es va aconseguir fa anys.

tracking