SEGRE

EMPRESES LABORAL

Unipost comunica a tota la plantilla l’acomiadament

Té 2.200 treballadors i oficines a Lleida, Balaguer, Mollerussa i Tàrrega || En concurs de creditors, per un forat de 6,8 milions

Instal·lacions d’Unipost a l’Hospitalet de Llobregat.

Instal·lacions d’Unipost a l’Hospitalet de Llobregat.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa postal Unipost va presentar ahir un expedient de regulació d’ocupació (ERO) que afecta tota la plantilla, d’uns 2.200 treballadors, dels diferents centres de treball d’Espanya, entre aquests, Lleida, Balaguer, Mollerussa i Tàrrega.

La companyia, en concurs de creditors des del mes de juliol passat, atribueix aquesta mesura a la “greu situació econòmica per la qual passa l’empresa” i a les seues tensions de tresoreria, segons va informar el seu administrador concursal, el bufet d’advocats Jausàs.

Atesa la seua condició d’empresa en procés concursal, Unipost va presentar la sol·licitud d’autorització de l’ERO davant del Jutjat Mercantil 7 de Barcelona. L’administrador concursal d’Unipost indica que, si bé l’acomiadament es planteja per a la totalitat de l’actual plantilla, la intenció de l’administració i de l’empresa és donar continuïtat a la seua activitat a través de la venda de la unitat productiva a una empresa del sector o a un fons d’inversió. D’aquesta forma, “gran part de la plantilla podria veure’s desafectada, mantenint el seu lloc de treball”. En aquest sentit, l’administració va manifestar el seu optimisme, ja que, segons assegura, actualment diversos operadors van mostrar el seu interès a adquirir l’empresa. La companyia postal privada presenta un forat patrimonial de 6,8 milions d’euros.

tracking