SEGRE

FIRES MADRID

El sector de la fruita de Lleida, present a la Fruit Attraction

La fira madrilenya s’inaugura avui i es clausurarà divendres || Fòrum d’empreses catalanes amb importadors d’altres països

Imatge d'arxiu de la fira madrilenya.

El sector de la fruita de Lleida, present a la Fruit AttractionIfema

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La conselleria d’Agricultura ha organitzat la participació de 41 empreses catalanes del sector de la fruita sota la marca Catalunya a la fira Fruit Attraction, que se celebra aquesta setmana a Madrid, al marge que altres companyies hagin optat per una presència directa. Segons la informació remesa pel departament que dirigeix Meritxell Serret, el gruix correspon a Lleida amb Actel Grup, Afrucat, el Consell Regulador DOP Pera de Lleida, Cooperativa de Soses, Copafresh, Dasben, Font Badia - Fruites Font, Fruites Caberol, Fruits de Ponent, Fruits Sant Miquel, Frulesa, Grup Català, La Portellana, Laumont, Molnar Fruits, Trecoop, Unfesa i Viyefruit.

En el marc d’aquesta fira, també se celebrarà la tercera edició del Fruit Business Forum, on productors i exportadors de fruita catalans i importadors i distribuïdors d’altres països es posaran en contacte per generar negocis.

D’altra banda, els ports espanyols, de la mà de Ports de l’Estat, presentaran a Fruit Attraction 2017, que se celebra des d’avui fins al dia 20 d’octubre a l’Ifema de Madrid, una completa oferta logística per al moviment, emmagatzematge i manipulació de productes hortofructícoles. En concret, 8,5 milions de tones de fruites, hortalisses i llegums van passar pels ports espanyols el 2016, segons van informar ahir.

tracking