SEGRE

ESNOTICIA

Pastas Gallo i La Bruixa d'Or abandonen Catalunya

La Bruixa d'Or, en contra de la independència

La Bruixa d'Or, en contra de la independència

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pastas Gallo ha decidit traslladar la seu social, que actualment estava ubicada a Barcelona, a El Carpio (Còrdova) a causa de la incertesa generada a Catalunya després de la celebració del referèndum de l’1 d’octubre.

En un comunicat, la companyia ha destacat que necessita operar en un ambient d’estabilitat i que la definició de Catalunya en l’entorn europeu comunitari és “decisiva” per al seu posicionament.

Així mateix, el propietari de la famosa administració de loteria La Bruixa d’Or de Sort, Xavier Gabriel, ha decidit traslladar la seu social de la seua empresa a Navarra i la seu fiscal a Madrid.

Un total de 692 empreses han traslladat des del 2 d’octubre passat la seu social des de Catalunya a regions de l’Estat, segons va detallar la directora de Registradors Mercantils d’Espanya, Ana del Valle, que va ressaltar que només divendres passat van canviar el seu domicili social 92 entitats.

Així mateix, va explicar que, en els primers quinze dies d’octubre es van produir tants trasllats d’empreses de Catalunya com en el conjunt de l’any passat, mentre que la constitució d’empreses en el tercer trimestre ha baixat un 26,8%.

tracking