SEGRE

Lleida.net obté la patent de contractació electrònica als Estats Units per un període de 20 anys

Lleida.net trasllada la seva seu social a Madrid

Lleida.net trasllada la seva seu social a MadridSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa Lleida.net ha obtingut la concessió de la patent del seu mètode per a la creació de contractes electrònics certificats als Estats Units per un periode de 20 anys. La concessió que serà vigent per un període de 20 anys, ajudarà a consolidar l'empresa en el mercat mundial més gran en drets de propietat i serveis tecnològics. De fet Lleida.net ja va obtenir la patent del seu mètode de correu electrònic certificat al setembre de 2016.

Permetrà a l'empresa ampliar el negoci de la companyia en un sector en auge i amb gran potencial com el de la contractació electrònica. 

Contractes vinculants digitals

El mètode de Lleida.net ofereix la possibilitat de tancar contractes vinculants a través del correu electrònic o l'SMS i amb validesa jurídica. El sistema es diferencia d'altres solucions del mercat per la seva fàcil utilització, ja que envia al client un SMS o correu electrònic amb el contracte al que el receptor només ha de respondre de la mateixa manera. Quan el client ha emès la seva resposta, Lleida.net genera un certificat que exerceix com a prova de la transacció.

tracking