SEGRE

EMPRESES ALIMENTACIÓ

Virginias, abocada a tancar si no troba un inversor

El termini per evitar el procés concursal acaba el 4 de desembre || La històrica planta a Pardinyes té quinze empleats

Els treballadors de Virginias, a la fàbrica de Pardinyes.

Els treballadors de Virginias, a la fàbrica de Pardinyes.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’empresa de galetes i dolços Virginias entrarà en concurs de creditors el proper 4 de desembre, si no apareix un inversor disposat a assumir el deute. Així va ser com la direcció va presentar la situació financera de l’empresa als representants de la plantilla dimarts passat, després que es fes públic que la propietària de la fàbrica, Industrias Rodríguez, es troba en preconcurs des del mes d’agost amb un deute de 20 milions d’euros.

Una de les principals queixes dels treballadors a la directiva era que es van assabentar d’aquesta delicada situació econòmica de l’empresa pels mitjans de comunicació, sense comunicar-ho abans als treballadors.

Fonts de la plantilla van informar a SEGRE que l’única esperança que tenen els propietaris és que un inversor adquireixi la firma i sanegi el deute. “Si no, ells [la directiva] no poden afrontar la situació de l’empresa”, van subratllar. Els treballadors també van anunciar una roda de premsa per dilluns que ve per exposar la seua situació i les possibles accions que s’han d’emprendre. Virginias compta amb dos fàbriques, una a Reus i una altra al barri de Pardinyes, que suma més de vuitanta anys d’activitat. Aquesta té una plantilla de quinze treballadors, quan en va arribar a tenir més de mig centenar.

tracking