SEGRE

Indulleida guanya 632.000 euros en l'última campanya

L’empresa d’Alguaire incrementa un 23% el seu benefici

La junta d'accionistes d'Indulleida.

Indulleida guanya 632.000 euros en l'última campanyaRGimena/MISSATGES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Indulleida, l’empresa de transformats de fruites i hortalisses ubicada a Alguaire, ha aconseguit un benefici de 632.129 euros en la campanya 2016/2017, el que representa un increment superior al 23% respecte a la campanya anterior. Així ha estat anunciat durant la junta d’accionistes celebrada aquest dimarts, en què també s’ha destacat que s'ha mantingut un nivell d'amortització superior als 3 milions d'euros.

La Junta General d'Accionistes ha aprovat els comptes de l'exercici per unanimitat, així com la proposta de la direcció de la companyia de repartir 310.122 euros de dividends entre les cooperatives, empreses i resta de socis, deixant els 322.000 euros restants a les reserves de la companyia.

Indulleida suma 10 noves OPFH

D’altra banda, Indulleida ha sumat els últims mesos a la seva Entitat Associativa Prioritària deu noves cooperatives i empreses productores, totes Organitzacions de Productors de fruites i Hortalisses (OPFH). Les noves incorporacions representen 1.100 agricultors a tot l'Estat que se sumen als 1.376 que ja representaven les set OPFH fundadores del projecte. Així l'EAP Indulleida està implantada a Catalunya, Aragó, Navarra, La Rioja, València Múrcia i Extremadura.

tracking