SEGRE

EMPRESES INVERSIONS

Ondara Logística inverteix 1,5 milions a la nova seu

Després de comprar a l’ajuntament de Tàrrega uns terrenys a l’Hort del Barceloní || Les obres han començat aquesta setmana

Solar on s’alçarà la nova seu d’Ondara Logística.

Solar on s’alçarà la nova seu d’Ondara Logística.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’empresa de transport de mercaderies amb flota pròpia Ondara Logística de Tàrrega ha iniciat les obres de la nova seu en una parcel·la de 490 metres quadrats ubicada a l’Hort del Barceloní, amb una inversió d’1,5 milions d’euros, que va adquirir l’any 2013 a l’ajuntament. Ondara Logística aixecarà un edifici, que preveu que estigui a punt el 2018, amb tres plantes d’oficines, a més d’uns 300 metres quadrats de baixos comercials, que posaran a disposició d’altres entitats a canvi d’un lloguer.

L’edil d’Urbanisme, Martí Pijuan, va celebrar l’inici d’aquestes obres i va destacar que “detectem símptomes d’una millora econòmica amb empreses que inverteixen i construccions de nous habitatges”, a pesar que va apuntar que “encara falta un temps per a la reactivació”.

Ondara Logística es va fundar el 2002 i el constant creixement ha fet necessari apostar per una nova seu que permetrà concentrar el personal en un únic edifici. L’empresa es va fundar a Tàrrega, encara que compta amb delegacions a Avinyó, Caldes de Malavella i Vilablareix. Amb la compra d’aquests terrenys per 410.000 euros, l’ajuntament va poder liquidar part dels deutes de la Societat Urbanística Municipal de Tàrrega (SUMTA), una empresa pública que va crear el 2007 dedicada a la promoció i la construcció d’habitatges socials.

tracking