SEGRE

Amazon instal·la 120 bústies automatitzades a 30 ciutats per recollir comandes

Alguns d’aquests dispositius estan disponibles 24 hores els set dies de la setmana

Un centre logístic d'Amazon.

Amazon instal·la 120 bústies automatitzades a 30 ciutats per recollir comandesEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amazon ha instal·lat més de 120 bústies automatitzades a 30 ciutats d’Espanya perquè els usuaris puguin recollir les seues comandes, ha informat aquest dimarts la companyia, que ha destacat que alguns d’aquests dispositius estan disponibles 24 hores els set dies de la setmana. Segons la mateixa font, aquestes taquilles s’han instal·lat en estacions de servei de Repsol, restaurants Telepizza, centres comercials de Merlin i Unibail, supermercats Dia i trasters OhMyBox.

A l’hora de fer una comanda, els usuaris podran triar la bústia -Amazon Locker- que millor s’ajusti a la seua localització i horaris per recollir-lo.

Una vegada arribi el paquet, rebran una notificació per correu electrònic amb un codi únic, així com la direcció i l’horari d’obertura de la bústia seleccionada. Els clients tindran tres dies per recollir els seus paquets abans que siguin tornats a Amazon, segons la companyia, que ha detallat que a Madrid s’han instal·lat 35 bústies; a Barcelona, 15; i a València, 13.

"Estem invertint molt a Espanya per millorar constantment l’experiència de compra dels nostres clients i estem orgullosos d’oferir Amazon Lockers com una alternativa i d’associar-nos amb empreses com Repsol, Telepizza o Dia, entre moltes d’altres" ha destacat el director general d’Amazon a Espanya, Fraçois Nuits.

Precisament per agilitzar les seues entregues, Amazon acaba de llançar a España Amazon Flex, un programa que permet a treballadors per compte propi repartir les seues trameses per 14 euros l’hora amb els únics requisits de ser major de 18 anys, tenir carnet de conduir espanyol en vigor i disposar d’un vehicle de mida mitjana. Per participar, els usuaris hauran de descarregar al seu telèfon mòbil l’aplicació Amazon Flex -disponible per a Android i IOS-, amb la que podran gestionar les trameses en funció de la seua disponibilitat horària i d’on pugui efectuar les entregues.

La companyia continuarà utilitzant els serveis dels "centenars" d’empreses de transport amb la qual treballen a tot el món, segons la mateixa font, que ha apuntat que Amazon Flex "complementa aquests esforços amb la possibilitat que les persones treballin de manera flexible guanyant 14 euros per hora a Espanya".

tracking