SEGRE

Endesa trasllada a Madrid la seu de la seua societat de distribució elèctrica

Des de principis d’octubre fins el 22 de desembre han traslladat la seua seu social fora de Catalunya un total de 3.160 empreses

El president d'Endesa, Borja Prado.

Endesa trasllada a Madrid la seu de la seua societat de distribució elèctricaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La multinacional elèctrica Endesa, controlada per la italiana Enel, ha traslladat la seu social de la seua societat de distribució elèctrica de Barcelona a Madrid. Així consta al Butlletí Oficial del Registre Mercantil i han confirmat a Efe fonts de la companyia a Catalunya, que no han volgut comentar els motius que han motivat el canvi de seu social.

Endesa va decidir traslladar a Barcelona la seu social de la seua companyia de distribució l’octubre del 2003, i el passat 20 de desembre, un dia abans de la celebració de les eleccions catalanes, va tramitar el canvi de seu social de Endesa Distribución Eléctrica SL, que ara estarà domiciliada al carrer Ribera del Loira, 60, de Madrid. Segons les últimes dades del Col·legi de Registradors de la Propietat, des de principis d’octubre fins el 22 de desembre han traslladat la seua seu social fora de Catalunya un total de 3.160 empreses.

Segons consta al Butlletí Oficial del Registre Mercantil, també ha traslladat la seua seu social a Madrid la companyia Manpower Team Empresa de Treball Temporal SA, del grup Manpower, així com la societat Vacances eDreams SL.

Fonts de Manpower han explicat a Efe que al maig el grup va decidir crear una nova seu corporativa a Madrid i agrupar allà les diferents marques de la companyia, i que en aquest procés també s’ha traslladat la seu social de l’empresa de treball temporal. En el cas d'eDreams, ja va donar a conèixer el 10 d’octubre que havia decidit traslladar a Madrid el domicili social de les seues filials espanyoles.

Al llistat d’empreses que consta al Butlletí Oficial del Registre Mercantil d’avui també figura la companyia de trasters City Self Storage i la d’assegurances Das, que també s’han emportat el seu domicili social a Madrid.

tracking