SEGRE

EMPRESES TECNOLOGIA

Una firma lleidatana, amb la impressora 3D més gran

Empresa instal·lada al CEEILleida

Imatge de la impressora 3D específica per a la indústria.

Imatge de la impressora 3D específica per a la indústria.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’empresa Intech3D, instal·lada al Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEILleida), disposa de l’única impressora 3D de Catalunya capacitada per construir peces de grans dimensions per a la indústria, segons va informar ahir la companyia en un comunicat.

Aquesta impressora, d’altra banda, ofereix la possibilitat d’aplicar diferents tipus de materials amb un únic cicle d’impressió, la qual cosa permet reduir considerablement el temps de fabricació dels articles dissenyats per a la seua fabricació amb aquesta nova tècnica. A més a més, la impressora, de la marca polonesa Omni3D, garanteix un èxit del 98 per cent en l’elaboració d’impressions en tres dimensions, xifra que suposa un “índex altíssim”, segons va assegurar Francesc Adell, director tècnic de Intech3D.

L’empresa instal·lada a Lleida s’ha convertit en la distribuïdora d’aquesta marca polonesa a l’Estat espanyol. Segons van explicar fonts de l’empresa, l’última impressió d’aquesta categoria realitzada per Intech3D ha estat per a una empresa de Saragossa dedicada al disseny, fabricació i comercialització de productes per a equipament interior de mobles.

tracking