SEGRE

MERCATS REFORMES

Mercolleida ultima la reforma de la sala polivalent, amb peticions per utilitzar-la

Les obres a la sala principal de l’edifici històric de Mercolleida estan pràcticament acabades.

Les obres a la sala principal de l’edifici històric de Mercolleida estan pràcticament acabades.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La reforma de la sala polivalent de l’edifici històric de Mercolleida està pràcticament finalitzada i, quan encara falten últims retocs, ja compta amb interessats per poder utilitzar-la. El conseller delegat de Mercolleida, Francesc Ollé, preveu que la setmana que ve ja s’hi pugui portar a terme alguna de les sessions de la llotja i que la sala pugui estar totalment operativa a finals d’aquest mes.

Es tracta d’una sala que pot acollir diversos usos, a banda dels de la mateixa llotja, com pot ser reunions de grups, associacions o entitats del sector agrari. “Sempre ha estat oberta a usos socials, però ara serà més atractiva”, va indicar Ollé.

De fet, Mercolleida ja ha rebut la petició de poder celebrar-hi un dinar d’agricultors amb motiu de la festivitat de Sant Antoni.

Com va publicar SEGRE el mes de juliol passat, les obres havien de permetre guanyar superfícies d’oficines. La sala tenia un sostre molt alt i es preveia dividir l’espai vertical i crear una nova planta. El Consell d’Administració de Mercolleida va aprovar el setembre passat invertir 900.000 euros en la segona fase de les obres d’ampliació i reformes d’aquest edifici.

tracking