SEGRE

EMPRESES INDÚSTRIA

La nova Indox ha traslladat els empleats de Tàrrega a Fonolleres

En una nau pròpia després d’acabar l’acord amb els propietaris de la seu de l’Urgell

Les noves instal·lacions es troben al polígon industrial de Fonolleres.

Les noves instal·lacions es troben al polígon industrial de Fonolleres.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Indox Energy System SL ha traslladat la totalitat de la seua plantilla de Tàrrega a unes noves instal·lacions de l’empresa situades al polígon industrial de Fonolleres, a la Segarra. Es tracta d’uns 25 treballadors dels 60 que té la factoria comptant els empleats de la seu central d’Anglesola, que manté la seua ubicació.

La raó del trasllat no és altra que l’acabament de l’acord amb la família Roca propietària de les instal·lacions que ocupava Indox Energy System SL a Tàrrega, i el trasllat a una nau pròpia de 6.000 metres quadrats, on la multinacional ja té altres naus del grup.

La nova nau està situada al costat de l’autovia A-2 als terrenys de l’antiga Systempref i mantindrà la fabricació de cisternes per al transport de carburants i gasos liquats. A la mateixa zona el grup té diverses naus de Led-C4.

La companyia va començar a produir el gener del 2016 i en aquest exercici va registrar uns ingressos de 3,45 milions d’euros, segons Infocif, que situa el seu actiu en el balanç d’aquell any en 4,96 milions. El nou projecte va arrancar amb un grup de treballadors de l’antiga Indox i amb el suport financer de Jorge Tornini, president de la companyia, i Àngel Riudalbas, conseller delegat, empresaris amb diverses firmes dins del sector industrial, amb una important experiència i èxit de gestió, com el seu paper a reflotar Taurus d’Oliana.

Les noves instal·lacions es troben al polígon industrial de Fonolleres.

Les noves instal·lacions es troben al polígon industrial de Fonolleres.X. SANTESMASSES

tracking