SEGRE

EMPRESES VALORACIÓ

El 76% de les pimes industrials no han perdut vendes pel procés, segons Pimec

Josep González.

Josep González.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 75,6 per cent de les petites i mitjanes empreses industrials catalanes no ha vist les vendes afectades pel context polític dels últims mesos del 2017, segons una d’informe presentat ahir per Pimec.

La patronal catalana va assenyalar que al 18,4 per cent de les pimes industrials sí que li han disminuït les vendes el 2017, encara que amb una intensitat variable que ha depès de la mida de l’empresa i que ha afectat sobretot les més grans. Així, el 10 per cent d’aquestes empreses ha reconegut que la caiguda de vendes ha sigut del 3% o més, mentre que el 8% restant ha registrat un descens de menys del 3%, i tan sols a l’1% li han augmentat.

Per a Pimec, aquestes dades assenyalen una lleu afectació del context polític català sobre la pime industrial durant l’any passat, que la patronal va subratllar que ha tingut un “bon any” en termes globals.

Per la seua part, el president de Pimec, Josep González, va reclamar un “govern sòlid” a Catalunya que arribi “com més aviat millor” per començar a prendre decisions sobre política industrial.

“Fa molt de temps que ens trobem amb la sensació que no tenim govern. No és bo. És necessari un govern sòlid quan sigui possible perquè comenci a prendre decisions, que aprengui de certs errors i que reprengui el lideratge industrial de Catalunya”, va assegurar.

tracking