SEGRE

Lleida Ocasió amplia espai i nombre de vehicles exposats

La venda de vehicles de segona mà creix un 7% a la demarcació

L'acte de presentació de Lleida Ocasió.

Lleida Ocasió amplia espai i nombre de vehicles exposatsFira de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 21a edició de Lleida Ocasió comptarà amb la participació de 29 expositors, un 16% més que l’any passat, distribuïts en una superfície d’exposició de 5.960 metres quadrats nets, el que suposa un increment del 20% de l’àrea expositiva exterior respecte a l’any 2017, segons ha explicat aquest dimecres l’alcalde de Lleida i president del Patronat de Fira de Lleida, Àngel Ros.

El saló tindrà lloc del 2 al 4 de febrer als pavellons 3 i 4 i a la zona exterior del recinte firal, que registren un 100% d’ocupació. Els visitants podran trobar a la venda uns 550 vehicles de primeres marques i de totes les gammes i preus.

Pel que fa a l’edició anterior, el paer en cap ha explicat que 1 de cada 4 visitants va venir a Lleida Ocasió amb l’objectiu de comprar un vehicle. Quant als expositors, el 100% es va mostrar molt satisfet o satisfet, el 71,4% va aconseguir els contactes esperats o superiors i el 88,5% repeteix en aquesta edició, “xifres que reflecteixen clarament que la fira va anar bé”.

El president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, Joan Simó, ha valorat especialment l’increment de l’àrea d’exposició i del nombre de vehicles.

De la seva banda, el diputat de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre, ha explicat que l’augment del nombre de vehicles exposats, 90 en total, “demostra el dinamisme del sector i la revitalització de l’economia en general”. També ha remarcat que la previsió és vendre 1 de cada 3 vehicles exposats, “el que suposa una bona ràtio d’efectivitat”.

Més de 21.500 vendes de vehicles d’ocasió l’any 2017 El president de l'Associació Provincial d'Empreses d'Automoció de Lleida, Xavier Freixes, ha explicat en el decurs de l’acte que l’any 2017 la demarcació de Lleida va registrar 21.575 vendes de vehicles d’ocasió (turismes i tot terrenys), un 7% més que l’any anterior (19.790). Quant a l’antiguitat dels vehicles d’ocasió, un 20% tenia menys de tres anys, un altre 20% tenia entre 3 i 10 anys, i un 60% tenia més de 10 anys. El preu mitjà de venda d’un vehicle d’ocasió a Lleida és de 15.000 euros.

tracking