SEGRE

EMPRESES

Endesa també trasllada a Madrid la seua societat de gestió de la xarxa elèctrica

Fins a ara domiciliada a Barcelona

Endesa també trasllada a Madrid la seua societat de gestió de la xarxa elèctrica

Endesa també trasllada a Madrid la seua societat de gestió de la xarxa elèctricaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La multinacional Endesa també ha decidit traslladar a Madrid la societat Endesa Red, que aglutina tot el relacionat amb la gestió de la xarxa elèctrica.

Segons publica avui el Butlletí Oficinal del Registre Mercantil, Endesa Red SA, fins ara domiciliada a Barcelona, tindrà a partir d’ara el seu domicili social al carrer Ribera del Loira, 60, de Madrid, un tràmit que es va sol·licitar el 12 de gener.

La multinacional elèctrica Endesa, controlada per la italiana Enel, ja va traslladar la seu social de la seua societat de distribució elèctrica de Barcelona a Madrid a finals del desembre.

Fonts d’Endesa han assegurat que Endesa Distribución Eléctrica depèn d’Endesa Red, i han situat aquest canvi de domicili social en el marc d’una reorganització societària de la companyia a Espanya.

Endesa Red s’encarrega del manteniment, l’operació i el desenvolupament de la xarxa elèctrica a Espanya.

També han traslladat la seua seu social a Madrid la societat Blue Self Storage, propietària de la companyia de trasters Bluespace, l’empresa Solaris Gafas de Sol SL, dedicada a la venda a l’engròs d’ulleres de sol, o la companyia Labiana Life Sciences, dedicada a la fabricació per a tercers de productes per a la salut animal.

Altra de les empreses que ha traslladat la seua seu social a Madrid, en aquest cas al carrer Serrano, és la firma de capital risc Inveready, que en els últims mesos ha invertit en empreses com la "startup" Boxmotions, la biotecnològica Cebiotex o la plataforma al núvol Gigas.

Així mateix, en els últims dies han fet efectiva la seua marxa de Catalunya altres empreses com el fabricant de canonades Italsan, la consultora comercial Accessible Market o la consultora del sector salut I-Care Consulting.

tracking