SEGRE

EMPRESES DISTRIBUCIÓ

Mercadona estrena nova botiga eficient a Lleida

La primera a la província, amb una inversió d’1,6 milions || Millores mediambientals, tecnològiques i de servei

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mercadona ha reobert a la zona de Copa d’Or de Lleida un supermercat després d’una reforma integral per adaptar-lo al seu nou model de botiga eficient i una inversió d’1,6 milions d’euros.

És el primer supermercat del nou model de botiga eficient a Lleida, amb el qual la companyia pretén optimitzar l’experiència de compra dels clients i, alhora, reduir fins al 40 per cent el consum energètic, segons va informar la cadena de distribució valenciana en un comunicat.

Aquesta nova botiga eficient, que té una plantilla de cinquanta-set persones amb ocupació estable, presenta novetats a totes les seccions, com ara la instal·lació de lineals específics de llet fresca i sucs refrigerats, un nou punt d’acabat de la carn, una nova xarcuteria amb pernil al tall i envasament, i una gòndola central a la perfumeria per a la cosmètica especialitzada.

A més, té un disseny totalment renovat respecte al model de botiga anterior, amb nous colors i materials, tant a la façana exterior d’accés al supermercat com en la distribució de les diferents seccions. Aposta també per espais amplis i diàfans, que faciliten l’entrada de llum natural, i colors càlids en la delimitació dels diferents ambients.

En matèria mediambiental, s’han pres mesures que permeten reduir fins un 40% el consum energètic, amb la millora de l’aïllament tèrmic i acústic amb l’optimització dels materials i nous congeladors horitzontals més eficients.

A més, segons l’empresa valenciana, per facilitar les tasques diàries dels treballadors, aquest nou supermercat inclou mesures per millorar l’ergonomia i eliminar sobreesforços, entre aquestes la instal·lació d’un nou moble de caixa desenvolupat en col·laboració amb l’Institut de Biomecànica de València.

El 2017 Mercadona ha reformat 126 supermercats a l’Estat amb una inversió de 180 milions d’euros i a Lleida té previst renovar aquest any l’establiment de Nou Forn.

Mercadona està renovant el seu model de botigues.

Mercadona està renovant el seu model de botigues.MERCADONA

tracking