SEGRE

El nom del nou SUV de Seat: Tarraco

El nou model de la firma catalana portarà per primera vegada un nom triat per votació popular

La factoria de Seat a Martorell.

El nom del nou SUV de Seat: TarracoEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarraco serà el nom del nou SUV (tot terreny urbà) de grans dimensions que Seat llançarà a finals d’any, han confirmat fonts sindicals. Tarraco s’ha imposat així als altres finalistes, Alborán, Aranda i Àvila, en una votació popular que ha organitzat la marca per escollir el nom del nou SUV, com ha avançat la revista de motor alemanya Auto Motor und Sport.

El nou Seat portarà per primera vegada un nom triat per votació popular després d’un concurs en què han participat milers de persones i les votacions del qual van acabar el mes de setembre.

L’automobilística, filial del grup Volkswagen, no ha volgut confirmar el nom del nou SUV i ha dit que es donarà a conèixer pròximament.

L’empresa, amb seu a Martorell (Barcelona), tenia previst donar a conèixer el nom del nou vehicle no més tard del passat 15 d’octubre, però va decidir posposar la data per considerar que no era el millor moment atesa la tensió política a Catalunya pel desafiament independentista. El nou SUV de Seat està previst que comenci a comercialitzar-se a finals d’aquest any.

tracking