SEGRE

DEBATS EMPRESARIALS

La transformació digital, oportunitat per a l'empresa

Més de 120 empresaris i professionals analitzen la situació || “La resistència al canvi és el nostre principal enemic”

Conferenciants i organitzadors amb l’alcalde de Mollerussa, tercer per l’esquerra dempeus.

Conferenciants i organitzadors amb l’alcalde de Mollerussa, tercer per l’esquerra dempeus.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Més de 120 empresaris i professionals van participar ahir en la tercera III Trobada empresarial sobre Transformació Digital, organitzada al Palau d’Anglesola per la consultora Xtrategics (pàrtner de Google), on es van abordar els avantatges que aporta internet a les empreses. El president de Fira de Mollerussa i alcalde de la capital del Pla, Marc Solsona, va remarcar que la trobada és un espai en el qual els empresaris i professionals “poden compartir experiències i adquirir coneixements per poder adaptar-se als temps que corren“. Jordi Martínez, soci de Xtrategics Google Partner, va destacar que les empreses s’han d’adaptar als nous processos, tecnologies i lògiques del mercat.

El director d’ISDI Barcelona i coordinador de Mobile Marketing Association, Dionís Guzmán, va remarcar que “en menys d’una dècada el mòbil s’ha convertit en el nostre principal accés a internet i ha canviat la nostra manera de comunicar-nos, de viatjar, entre moltes altres coses. El mercat ja és digital, ens trobem en una zona de transició i la resistència al canvi és el nostre principal enemic”.

La responsable de Xarxes dels Mossos aconsella tenir previstos plans de comunicació de crisi

D’altra banda, Patricia Plaja, cap de comunicació i responsable de Xarxes Socials dels Mossos, va fer un repàs de la comunicació de crisi que la policia catalana va dur a terme a través de Twitter en els atemptats terroristes de l’agost passat a Barcelona i Cambrils. Plaja va recomanar “deixar la comunicació corporativa en mans de professionals de la comunicació”, per poder donar una resposta efectiva, confiable i rigorosa.

També va destacar la importància de tenir preparat un o diversos plans de comunicació de crisi, “cal desenterrar la percepció que parlar d’una crisi la propiciarà, no ens fa més vulnerables de cara a la competència, ens fa realistes”, va concloure.

tracking