SEGRE

EMPRESES COMPRAVENDA

Compren l'empresa de cosmètica de Caldes de Boí

La firma barcelonina MartiDerm es converteix en accionista majoritària || Obre la porta a mercats com la Xina i el Japó

Vista d’arxiu del balneari de Caldes de Boí.

Vista d’arxiu del balneari de Caldes de Boí.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una empresa barcelonina del sector de la cosmètica, MartiDerm, s’ha convertit aquesta setmana en accionista majoritària de Termovital, la firma de productes de bellesa propietat de Caldes de Boí. Així ho va confirmar ahir Walter Jorge Ankli, propietari del balneari i que, després de la compravenda, queda com a segon accionista de Termovital. Ankli va mostrar la seua satisfacció davant d’una operació que, segons va explicar, afavorirà més presència de la marca de Caldes de Boí tant a Espanya com en mercats exteriors com la Xina i el Japó, on MartiDerm ja ha aconseguit implantar-se.

Ankli va apuntar que hi havia algun altre interessat a adquirir una participació majoritària a l’empresa de cosmètica de Caldes de Boí, i que la decisió de vendre a MartiDerm va obeir al fet que aquesta última permetia donar una projecció nacional i internacional més gran als productes de bellesa de l’empresa, elaborats a partir d’aigua mineromedicinal del brollador de Caldes.

El comprador entra en la cosmètica natural amb els productes elaborats amb l’aigua de Caldes de Boí

En aquest sentit, el nou accionista majoritari va iniciar l’exportació dels seus propis productes l’any 2011 i, des d’aleshores, ha arribat a representar més de la meitat de les seues vendes en un total de trenta-dos països.

L’últim any, la facturació va créixer més del doble al passar de 17 a 38 milions, una cosa que respon al creixement de les vendes al continent asiàtic, segons va publicar ahir La Vanguardia.

Per a l’empresa compradora, l’adquisició de Termovital suposa l’entrada en el sector de la cosmètica natural, mentre que per a la firma de la Vall de Boí és una via per créixer i exportar la seua producció. El 2017 va facturar uns 260.000 euros i els seus productes es venen en farmàcies i en establiments de la cadena El Corte Inglés.

tracking