SEGRE

DISTRIBUCIÓ EMPRESES

Supsa creix un 5,7% i va facturar per més de 150 milions d'euros l'any passat

Un dels establiments de Supsa Supermercat Pujol.

Un dels establiments de Supsa Supermercat Pujol.SUPSA SUPERMERCATS PUJOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Supsa Supermercat Pujol, cadena de supermercats especialista en productes frescos a les comarques lleidatanes, ha tancat l’exercici del 2017 amb una facturació que supera els 150 milions i mig d’euros, la qual cosa representa un increment del 5,7% respecte a l’any anterior. “Els bons resultats d’aquest any són un reflex de la confiança que ens tenen els nostres clients; una confiança que ens anima a continuar treballant per oferir-los el millor producte i servei, que és la base del nostre negoci”, va afirmar Francisco González, director general de Plusfresc. Quant a superfície constant, la companyia ha crescut un 3,3 per cent i segueix sent la cadena líder en superfície de venda a la província de Lleida, on la quota de mercat ascendeix fins al 19,41 per cent.

Aquest 2018 la companyia té com a finalitat consolidar l’aposta per la digitalització i concloure la implantació de la nova imatge corporativa amb la reforma d’onze locals més.

L’any passat, la companyia va obrir dos noves botigues: una a Tarragona i una a Mollerussa, que ja comptava amb un establiment. També va portar a terme la reforma de set botigues i va consolidar l’aposta pel producte de proximitat a través del llançament del porc cent per cent criat a Lleida.

tracking