SEGRE

Blai Baules: «Han de deixar d'enganyar-nos i robar-nos»

77 ANYS. LLEIDA

Blai Baules: «Han de deixar d'enganyar-nos i robar-nos»

Blai Baules: «Han de deixar d'enganyar-nos i robar-nos»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“No pot ser que un treballador normal i corrent hagi de cotitzar trenta-cinc anys de la seua vida per cobrar el cent per cent de la pensió i un polític només hagi d’estar uns anys al càrrec perquè li quedi una bona paga”, explica Blai Baules, un exautònom que als seus 77 anys censura que “les pensions són molt escasses, sobretot quan també cal ajudar els propis fills i els néts”.

“Volem pensions dignes, que els polítics deixin d’enganyar- nos i de robar-nos. No pot ser que sempre ens diguin que no hi ha diners per als jubilats però sí per al projecte Castor i el Canal de Isabel II.” I és que per a Blai i per al seu amic Eduard Batlle (91 anys), es tracta d’un problema de base de la mala gestió del Govern. “Hem d’equiparar-nos a altres països d’Europa i pujar la pensió mínima, perquè un jubilat que cobra cinc-cents euros al mes no pot pagar totes les despeses d’una casa.”

En aquest sentit, Blai té la sort de comptar també amb la pensió de la seua esposa, malgrat que “ara és quan hauríem d’estar més tranquils i és trist que els jubilats hàgim de tenir maldecaps per afrontar les despeses fonamentals”. “Hi hauria d’haver una pensió mínima de 1.000 euros i a partir d’aquí, que cadascú cobri en funció del que ha cotitzat.”

tracking