SEGRE

Helena Solé: «No és qüestió de luxes, sinó de rebre el que mereixem»

77 ANYS, MOLLERUSSA

Helena Solé: «No és qüestió de luxes, sinó de rebre el que mereixem»

Helena Solé: «No és qüestió de luxes, sinó de rebre el que mereixem»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Helena va nàixer i va viure durant gairebé tota la vida a la ciutat de Tàrrega i va treballar molts anys al bar de L’Ateneu. Ara, ja jubilada, s’ha instal·lat a Mollerussa, a prop de la seua filla i és usuària de l’espai Social de l’edifici Sant Jordi. Cobra la pensió juntament amb la de viudetat, des del 2006.

“Entre les dos pagues tinc el just per anar tirant. Esclar que perquè no gasto, si no seria insostenible. Amb només una de les dos pagues tampoc podria viure, o si tingués algú al meu càrrec, com és el cas de moltes persones. Ja rebem el bàsic, així que el que s’ha de fer és pujar les pensions, perquè és necessari”, va remarcar.

“Vaig nàixer el 1940 i he viscut moltes coses. Vaig estar 63 anys casada i també vaig treballar. M’agrada tractar amb la gent. No és just que els pensionistes, després de tota una vida, no rebem el que ens mereixem”, va afirmar. “No és una qüestió de luxes, jo em puc estar de moltes coses. La nostra generació ja va viure l’època de la Guerra Civil. Encara que llavors pensàvem que les coses que ens deien eren veritat. Després, amb els anys, vam conèixer moltes veritats. Així que les coses han de millorar, no anar a pitjor.”

tracking