SEGRE

FINANCES RESULTATS

CaixaGuissona redueix beneficis fins als 4,7 milions d'euros, un 8,7% menys

Imatge d’arxiu d’una sucursal de CaixaGuissona.

Imatge d’arxiu d’una sucursal de CaixaGuissona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaGuissona va tancar l’exercici 2017 amb un benefici net de 4,7 milions d’euros, la qual cosa representa una reducció del 8,7 per cent respecte als 5,15 milions d’euros que es van registrar l’any passat, com a conseqüència de la devaluació del crèdit que han causat les polítiques monetàries promogudes des del BCE per segon any consecutiu, del marge d’interessos de l’entitat.

D’altra banda, CaixaGuissona ha tancat l’exercici gestionant uns actius totals de 786,4 milions d’euros, xifra que implica un creixement del 9,8 per cent i un nou rècord per a l’entitat. Els dipòsits totals de clients van augmentar un 10,30 per cent, i al seu torn el patrimoni que els clients acumulen en els fons d’inversió, comptes de valors i plans de pensions ha avançat un 6,8 per cent, per la qual cosa supera per primera vegada els setanta milions d’euros.

L’entitat es mostra satisfeta de l’evolució de la inversió creditícia, després de tancar un exercici en el qual ha facilitat als clients 78,9 milions d’euros, en gairebé 2.000 noves operacions, entre les quals destaquen el fort increment del finançament hipotecari per a la compra d’habitatge, que ha augmentat un 42,7 per cent amb relació a l’exercici anterior. També van contribuir al nou rècord les operacions de crèdit de pimes i autònoms.

tracking