SEGRE

EMPRESES

Amazon obre a Barcelona el seu centre de suport a pimes del sud d'Europa

Amb més de 200 empleats i que crearà uns 500 llocs de treball en els propers anys

Amazon obre a Barcelona el seu centre de suport a pimes del sud d'Europa

Amazon obre a Barcelona el seu centre de suport a pimes del sud d'EuropaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gegant nord-americà del comerç electrònic Amazon ha obert el seu nou "Seller Support Hub", un centre multilingüe de suport a les pimes del sud d’Europa que venen a través de la seua plataforma, amb més de 200 empleats i que crearà uns 500 llocs de treball en els propers anys.

Situat al districte tecnològic 22@ de Barcelona, aquest nou edifici també acollirà el nou centre d’investigació i desenvolupament d’Amazon centrat a "Machine Learning", que ocuparà un centenar d’enginyers de software.

Segons ha informat avui Amazon, la companyia facilita que les pimes puguin exportar els seus productes i, des d’aquest centre, les petites i mitjanes empreses del sud d’Europa rebran ajuda sobre com utilitzar aquestes eines desenvolupades per Amazon que han permès a pimes de la regió vendre globalment a través dels webs de la companyia.

El 2017, les empreses espanyoles que van vendre a través d’Amazon Marketplace van assolir unes exportacions a la UE de més de 250 milions d’euros.

El vicepresident i director general d’Amazon.es, François Nuyts, ha explicat que Barcelona és el lloc ideal per al seu nou Seller Support Hub ja que la ciutat combina talent internacional amb una xarxa dinàmica i innovadora de pimes, emprenedors i startups.

El vicepresident d’Amazon Marketplace a Europa, François Saugier, ha destacat que en els últims sis anys l’empresa ha creat més de 2.000 llocs de treball fixos a Espanya.

tracking