SEGRE

EMPRESES BALANÇ

El grup Romero Polo creix més d'un 11,3% i factura 58,2 milions d'euros

Aposta per l’activitat agrària amb la plantació de 18,5 hectàrees d’ametllers

Imatge d’arxiu d’un operari d’Ilnet netejant els carrers de la capital del Segrià.

Imatge d’arxiu d’un operari d’Ilnet netejant els carrers de la capital del Segrià.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup empresarial Romero Polo va assolir l’any passat una facturació de 58,2 milions d’euros, un 11,3% més que l’exercici anterior. El gruix de la seua activitat es manté en el camp de l’obra civil, que conjuga amb la conservació d’infraestructures i els serveis, activitat aquesta última que va guanyant pes. El 70% de la seua activitat es concentra a Catalunya i el 30% a Aragó, segons fonts del grup.

Entre els projectes destacats, ha finalitzat recentment la reforma de la primera de les plantes que es modifiquen de la Clínica Ponent i s’ha adjudicat l’edifici per a oficines de la Diputació, aquest últim en UTE. Així mateix, també ha de construir el nou institut d’Almenar, una obra valorada en 2,7 milions, mentre que a la Val d’Aran treballa en la implantació de barreres antiallaus a la C-28, en aquest cas pressupostada en 2,8 milions. Destaca també l’adjudicació de l’ampliació i la gestió de l’abocador de Montoliu al costat de Valoriza, i al seu torn té adjudicat el servei de recollida d’escombraries de la Val d’Aran.

A Aragó, per exemple, tenen adjudicat per 1,1 milions el reforç del ferm a la carretera que uneix les localitats de Fraga i Saidí, així com la conservació de dos sectors de carreteres de Terol i Osca per conservar 1.600 quilòmetres de carreteres autonòmiques.

El grup, que compta amb una plantilla d’uns quatre-cents treballadors, ha creat una nova societat de caràcter agrari, Romero Polo Nature, que ha plantat 18,5 hectàrees d’ametllers en finques pròpies entre els nuclis de Torrelameu i Menàrguens sota el sistema de producció superintensiu. Són de varietat soleta i començaran a produir l’any 2020.

tracking