SEGRE

LABORAL OCUPACIÓ

Més de 5.900 contractes per la campanya estival a Lleida

Creixeran un 13,6%, taxa sols superada a Catalunya per les comarques de Girona || Hi haurà nou rècord català amb 88.000

El turisme incrementa la contractació en el sector serveis, per exemple de cambrers.

El turisme incrementa la contractació en el sector serveis, per exemple de cambrers.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La campanya d’estiu d’aquest any generarà 5.905 contractes a les comarques de Lleida en els sectors de comerç, hostaleria, transport i entreteniment, xifra que suposa un repunt del 13,6% respecte a l’any anterior, segons les previsions de Randstad.

Es tracta de la taxa de creixement més important de Catalunya només darrere de Girona, on l’increment estimat és d’un 16,6%. En el conjunt de Catalunya, la previsió és que s’assoleixin les 88.000 contractacions, registrant un nou rècord.

En concret, durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre, Randstad espera que es firmin 88.345 contractes, la qual cosa representa un augment del 10,5% respecte a l’any anterior i el 86,2% més que la xifra registrada el 2010 (47.448). Durant els últims tres anys, la contractació a la campanya d’estiu a Catalunya ha registrat increments per sobre dels dos dígits.

L’augment d’afluència de turistes, tant nacionals com internacionals, batent nous rècords any rere any, és el principal dinamitzador del mercat laboral en aquesta època de l’any. En el conjunt de l’Estat, la campanya estival generarà 619.110 contractes, amb un augment del 12% respecte a l’any anterior i gairebé el doble que el 2010.

tracking