SEGRE

Google llança a Espanya una funcionalitat per facilitar la recerca de feina

Google llança a Espanya una funcionalitat per facilitar la recerca de feina

Google llança a Espanya una funcionalitat per facilitar la recerca de feinaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Google llança aquest dijous a Espanya una nova funcionalitat al seu cercador per ajudar als usuaris a localitzar l’ofertes d’ocupació que més s’ajustin a les seues necessitats i preferències, i a les empreses a connectar amb possibles candidats per cobrir els llocs que oferten.

Espanya és el primer país europeu on Google llança aquesta funcionalitat, que ja és operativa des de l’estiu passat als EUA i des de fa uns mesos a l’Argentina, Colòmbia, Xile, Mèxic, el Brasil, Nigèria, Kènia i Sud-àfrica. A l’elecció d’Espanya ha contribuït que la recerca de feina a través del cercador de Google a Espanya "és més activa que en altres països", ha explicat a Efe el responsable d’Aliances Estratègiques de Google Espanya, Luis Collado.

A la iniciativa s’han sumat agències de treball temporal o agregadors, com Linkedin, Adecco, Opcionempleo, Hosteleo, Asempleo, Jobatus, Hostelo o Busacdor de trabajo.com, per a les quals no té cap cost i l’únic que han de fer és un marcatge tècnic específic del seu contingut perquè Google pugui indexar-lo, organitzar-lo i mostrar-ho als usuaris.

Així, des d’avui, quan un usuari iniciï una recerca i Google interpreti que el que prova de localitzar són ofertes d’ocupació, podrà visualitzar "de forma ressaltada" els resultats que més s’ajusten a la recerca.

A més, podrà definir més aquesta recerca amb filtres com a categoria, ubicació, data de publicació, tipus de contracte i empresa; iniciar el procés de sol·licitud d’aquestes ofertes; crear alertes segons les seues necessitats i tindrà la possibilitat de reprendre en qualsevol moment la recerca realitzada.

En cas de tenir la geolocalització activada, l’usuari podrà conèixer les distàncies a les quals es troba l’oferta i, fins i tot, gràcies a les sinergies amb Google Maps, tenir informació de com arribar a aquest lloc de treball de la manera més eficaç.

L’usuari podrà buscar llocs de treball a tot Espanya, però també als altres països on és operativa la funcionalitat.

tracking