SEGRE

INICIATIVES INSERCIÓ

La Cambra de Comerç s'implica a formar joves

Presenta la segona edició del ‘Jovullser’, que els atansa a les empreses || Des del 2015, ha ajudat un total de 612 joves

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cambra de Comerç de Lleida organitza aquest divendres la segona edició de #Jovullser, una trobada informal en la qual es reuniran joves d’entre 19 i 29 anys que busquen feina amb empreses que en necessiten.

El president de la Cambra de Comerç, Joan Simó, va explicar que un total de 16 empreses com BonÀrea, Grup Sada o SEGRE acudiran a la plaça Sant Joan per explicar les seues ofertes d’ocupació. Aquesta acció s’emmarca dins del Programa Integral de Qualificació i ús de les Cambres de Comerç d’Espanya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

A #Jovullser, es portaran a terme diversos tallers en els quals experts orientaran els joves sobre la millor manera de redactar un currículum i també com afrontar una entrevista de treball.

Esther García, tècnica de l’àrea d’Innovació i projectes de la Cambra, va explicar que en aquesta ocasió s’inclouen miniconferències, tallers sobre com afrontar una entrevista o com motivar-se en la recerca de feina, jocs d’equip i entrevistes amb els responsables de recursos humans d’empreses lleidatanes.

Simó va explicar que aquest tipus d’iniciatives són molt importants per a la Cambra de Comerç, institució que ha dut a terme un gran esforç per formar joves lleidatans perquè trobin feina.

Així, des de l’any 2015, han passat per la Cambra de Comerç un total de 612 joves en diferents sessions formatives que s’han realitzat, amb orientació per a 391 i 273 han rebut formació específica en diferents branques laborals. “Tot això gràcies –segons Simó– al finançament amb més de 500.000 euros per part de la Fons Social Europeu, que ens ha ajudat a mantenir la mateixa Cambra, ja que des de l’any 2010 no rebem altres recursos”.

La Cambra de Comerç de Lleida va presentar ahir la segona edició del ‘Jovullser’.

La Cambra de Comerç de Lleida va presentar ahir la segona edició del ‘Jovullser’.J. MARTÍNEZ

tracking