SEGRE

El Cercle d'Economia demana a Torra "el major dels esforços" per superar el frontisme

El president proposa a l’empresariat avançar "junts" i obrir un "debat nacional"

El president de la Generalitat, Quim Torra.

El Cercle d'Economia demana a Torra "el major dels esforços" per superar el frontismeEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Cercle d’Economia, Juan José Brugera, ha citat aquest dijous al president de la Generalitat, Quim Torra, que faci "el major dels esforços" per superar el "frontisme" en què s’ha instal·lat la política i, cada vegada més, la vida ciutadana.

Durant la sessió inaugural de la XXXIV Reunió del Cercle d’Economia de Sitges, Brugera ha assegurat que és responsabilitat dels polítics i de les institucions catalanes "donar un senyal clar" d’estabilitat jurídica i respecte a la legalitat.

Per a això, ha dit, el govern català ha de posar en marxa un pla de diàleg amb el món empresarial per possibilitar el retorn de les companyies que en els últims mesos han traslladat la seua seu social fora de Catalunya.

Torra proposa a l’empresariat avançar "junts" i obrir un "debat nacional"

Per la seua part, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha apostat avui davant de l’empresariat català per obrir un "debat nacional" amb totes les propostes per a Catalunya, incloses les dels no independentistes, i ha remarcat que és necessari dialogar i avançar "junts".

"Si decidim junts, junts som més forts", ha afirmat Torra en la inauguració de les jornades del Cercle d’Economia en Sitges, un discurs en el qual ha subratllat que està "disposat a parlar de tot", però ha demanat als empresaris que també traslladin les seues propostes a "algun representant del Govern".

tracking