SEGRE

Valerio reunirà la patronal i sindicats per canviar "ja" la reforma laboral

La ministra de Treball vol modificar almenys "els aspectes més negatius" de la llei

La ministra de Trabajo, Magdalena Valerio.

Valerio reunirà la patronal i sindicats per canviar "ja" la reforma laboralEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Treball, Migracions i Seguretat Social, Magdalena Valerio, ha assegurat aquest divendres que començarà a treballar "immediatament" en modificar la reforma laboral i ha avançat que, amb aquest propòsit, té pendent tancar una trobada amb sindicats i patronal.

En una entrevista a la Cadena SER, Valerio ha assegurat que la reforma laboral ha propiciat precarietat i devaluació salarial, per la qual cosa ha advocat per posar-se "mans a l’obra" per modificar almenys "els aspectes fonamentals" que es consideren "més negatius".

"Immediatament és ja", ha afirmat, i ha afegit que pretén tancar una trobada amb els agents socials i econòmics per començar a treballar "com més aviat millor" perquè "el tema ho mereix".

Valerio ha subratllat la necessitat de recuperar la "metodologia habitual" d’abordar les qüestions laborals i de Seguretat Social, "que és la taula de diàleg social", amb els sindicats més representatius (CCOO i UGT) i els empresaris (CEOE i Cepyme), i fent atenció a altres associacions que defensen els interessos dels treballadors i pensionistes.

tracking