SEGRE

EMPRESA TENDÈNCIES

Equip i digitalització, claus per a l'èxit de l'empresa

La Llotja acull les ponències de la Business Secret Week || La Cambra de Comerç reuneix sis experts a impulsar negocis

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Llotja de Lleida va acollir ahir la posada de llarg de la Business Secret Week, un esdeveniment organitzat en el marc del projecte europeu CCI PirineusMed en el qual hi ha involucrades les Cambres de Comerç de Lleida, Girona, Andorra i Perpinyà.

L’objectiu, en paraules d’Esther García, tècnica de competitivitat i innovació de l’entitat lleidatana, és, d’una banda, ajudar les pimes d’aquesta àrea transfronterera a impulsar l’èxit dels seus negocis i, de l’altra, atansar productors gurmet de la regió i importadors polonesos que visitaran Lleida i Andorra entre avui i dijous.

La primera sessió de la Business Secret Week, a la qual van acudir 140 persones, va girar entorn de les claus per aconseguir que una companyia tingui èxit. En aquest sentit, David Tomàs, general manager de Cyberclick, va insistir en la felicitat de l’equip com un element fonamental perquè l’empresa desenvolupi tot el seu potencial.

“La confiança en un mateix és el requisit més important per poder ser feliç en el lloc de treball i, si s’és feliç, es crea un cercle virtuós amb els companys que repercuteix en benefici de l’organització”, va explicar, en sintonia amb Ivan Pascual, CEO de Cal Gumer d’Almenar.

En la mateixa línia, el director de Retail Iberica de Tous, Julià Piñeyro, va posar èmfasi en com el “bon ambient” a l’empresa contribueix a millorar l’atenció al client i fer-lo disfrutar d’una experiència única. Com únic ha de ser el producte que s’ofereix per aconseguir la distinció en un mercat cada vegada més globalitzat i saturat, com va apuntar la cap d’Exportacions de Cacaolat, Amélie Lacombe.

Per la seua part, el director de vendes d’El Tenedor, Isidre Amat, i Jaume Gurt, CEO d’Infojobs, van advocar per aprofitar la transformació digital per millorar les perspectives de l’empresa. “És indubtable que aquest és el camí, estem davant d’una tempesta perfecta de canvi”, va emfatitzar Gurb. Tal com va incidir García, els consells dels sis ponents són aplicables a tota classe d’empreses i de tots els sectors.

Participants en la jornada d’ahir a la Llotja.

Participants en la jornada d’ahir a la Llotja.LLEONARD DELSHAMS

tracking