SEGRE

Telefónica llança la seua marca O2 amb tarifa de mòbil i fibra per 45 euros

La divisió 'low cost’ oferirà també només mòbil per 20 euros

La seu de Telefónica

Telefónica llança la seua marca O2 amb tarifa de mòbil i fibra per 45 eurosEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Telefónica llançarà el proper 20 de juny la seua marca O2 a Espanya només amb fibra i mòbil, sense televisió, i en la qual hi haurà diferents preus en funció de si es comercialitza en zones considerades competitives o no per la regulació, encara que estudia com compensar els clients quan aquesta canviï.

Així, hi haurà només dos modalitats de contractació, només mòbil (sempre 20 euros) o mòbil-fibra, en el qual hi haurà dos preus, de 45 euros -a les 66 ciutats considerades competitives en fibra per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència, entre elles Lleida - i 58 euros, a la resta de zones, ja que en estar regulades, Telefónica està obligada a tenir ofertes que puguin ser replicades pels seus competidors.

"Acceptem aquesta pesa" (amb referència a l’impacte per la regulació), "però ensenyant-la", ha dit el director d’Estratègia Multimarca de Telefónica a Espanya, Pedro Serrahima, en la presentació de la nova ensenya, en la qual s’ha queixat que ja hi ha gairebé 250 municipis on es compleixen les condicions de zona competitiva. Fins que la CNMC no actualitzi aquesta llista creada fa dos anys, en la resta de ciutats fora de les 66, Serrahima ha explicat que la diferent situació regulatòria fa que el preu sigui superior. No obstant això, s’ha compromès a una vegada que una zona passi a ser competitiva, a actualitzar el preu, és a dir, rebaixar aquests 13 euros de diferència, i fins i tot s’estudia vies de compensació, sense que tingui impacte legal.

tracking