SEGRE

MUNICIPIS OCUPACIÓ

Obre a Cervera una fàbrica d'alimentació que crea més de 30 llocs de treball

A fi d’exportar al sud de França i Portugal, a part de vendre a Espanya

La inauguració ahir amb representants de tot el grup.

La inauguració ahir amb representants de tot el grup.X.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La fàbrica d’alimentació per a animals SPF Diana Peedfood va inaugurar ahir les seues instal·lacions a Cervera, que donarà ocupació a 30 persones. L’empresa està ubicada a l’entrada al polígon insdustrial per la carretera d’Agramunt, en uns terrenys d’una hectàrea i mitja. Segons el responsable de la fàbrica, David Coleón, l’empresa dedicarà la producció a proveir el territori espanyol, el sud de França, Grècia i Portugal.

La nova factoria compta amb una nau de 3.500 metres quadrats i preveu una producció de 20.000 tones anuals ampliables a 30.000. Segons Coleón, s’ha optat per Cervera pel seu enclavament geogràfic proper a la matèria primera i als clients. Així, l’empresa realitza una producció intermèdia, després de tractar la matèria primera i elabora preparats alimentaris i de sabors per als fabricants de menjar per a gossos i gats. L’empresa és líder en el sector i proveeix el 80 per cent de les marques de menjar per a animals. La multinacional té 17 filials als 5 continents i ahir es van desplaçar fins a la capital de la Segarra directius de totes les plantes per conèixer la nova aposta tecnològica instal·lada a Cervera. La planta s’ha aixecat en només un any i respon a unes propostes d’eficiència superior.

Per la seua part, l’alcalde, Ramon Royes, va manifestar que la millora de la situació econòmica s’està traduint en creació d’ocupació, la qual cosa obre noves expectatives de creixement per a la ciutat. Així, Cervera ha passat de tenir 800 aturats el 2011 a 400 el 2018.

Royes va recordar la creació de noves ocupacions en empreses com la factoria FAE amb 35 nous llocs de treball, Custo amb 10, Mercadona amb 40 i Esclat amb 35. Per a Royes “es tracta de consolidar una economia basada en les petites i mitjanes empreses”.

tracking