SEGRE

ECONOMIA REIVINDICACIONS

Madrid agafa 7.500 milions del Tresor per a les pensions

Abonarà la paga del juliol i l’extra || La Marea Pensionista exigeix canvis que garanteixin el sistema i la seua revalorització

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell de Ministres va acordar ahir renovar el préstec del Tresor Públic a la Tresoreria General de la Seguretat Social per 10.192 milions d’euros, contemplat en els pressupostos prorrogats del 2017, per fer front a la paga ordinària i extraordinària de la pensió del mes de juliol.

La ministra portaveu del Govern central, Isabel Celaá, va explicar en la roda de premsa posterior al Consell que d’aquest préstec es lliuraran 7.500 milions per poder completar el doble pagament de la nòmina d’aquest mes.

D’altra banda, la plataforma Marea Pensionista de Lleida va celebrar ahir a la plaça Sant Joan de Lleida un esmorzar popular informatiu en el qual va reclamar un nou sistema públic que garanteixi la continuïtat de les pensions. A més va insistir que les pensions han d’incrementar-se a la mateixa velocitat que ho fa el nivell de vida, com així va manifestar ahir Conxita Ribera, portaveu de la Marea Pensionista de Catalunya.

La Marea Pensionista de Lleida va celebrar ahir un esmorzar popular a la plaça Sant Joan de Lleida.

La Marea Pensionista de Lleida va celebrar ahir un esmorzar popular a la plaça Sant Joan de Lleida.MAGDALENA ALTISENT

tracking