SEGRE

EMPRESES TECNOLOGIA

Primera botiga de comerç de criptomonedes de Lleida

Bit Base, empresa que s’ubica a la Seu d’Urgell || Vol arribar a la població que encara no s’ha atansat als bitcoins

Imatge de l’establiment que ha obert les portes a la Seu.

Imatge de l’establiment que ha obert les portes a la Seu.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital de l’Alt Urgell disposa ja de la primera botiga de compra i venda de criptomonedes. Es tracta de Bit Base, empresa catalana especialitzada en monedes virtuals, finances i tecnologia que instal·larà també durant els propers dies un caixer amb possibilitat d’operar fins a un màxim de 1.000 euros.

La firma la formen quatre socis de Barcelona, on al gener van obrir el primer dels seus punts de compra i venda. Disposen també de delegació a Eivissa i l’objectiu, segons va explicar Adrià Llorens, un dels socis, és ser presents a Madrid en els propers mesos.

Bit Base vol aconseguir que el bitcoin arribi a convertir-se en una forma de pagament habitual

Bit Base vol “fer fàcil allò que la gent no entén”, va apuntar Llorens. L’empresa treballarà a donar a conèixer el bitcoin i la resta de criptomonedes i compta amb personal per assessorar els clients i organitzarà sessions formatives i divulgatives.

L’objectiu, va dir, no és arribar a la gent que ja inverteix en aquest sector sinó “aquella part de la població que té interès per les monedes virtuals però sent desconfiança i no saben la forma de gestionar-ho”.

Fins als 2.500 euros serà possible operar en efectiu, la resta serà a través de transferència bancària. Sobre aquesta qüestió, Llorens va fer referència a la necessitat de realitzar totes les operacions “de forma legal”. “Juguem amb un sector molt delicat i posarem el punt de mira a complir tota política d’antiblanqueig de capital”, va assenyalar.

La situació de la delegació a la Seu, al costat de la frontera amb el Principat d’Andorra, és estratègica. “Andorra és un mercat per a nosaltres molt atractiu a nivell d’inversió i creiem que el sector de l’esquí pot beneficiar-nos”, va opinar en aquest sentit.

Llorens va assegurar que Bit Base és la “primera empresa espanyola amb delegacions físiques dedicada exclusivament a la compra i venda de criptomoneda”. Bit Base es reunirà pròximament amb el sector de la restauració i dels empresaris per proposar-los la possibilitat que establiments de la ciutat acceptin el bitcoin com a forma de pagament.

tracking