SEGRE

L'extinta UE Lleida, a la llista de morosos d'Hisenda

Imatge d'arxiu del Camp d'Esports l'any de l'ascens a Primera.

L'extinta UE Lleida, a la llista de morosos d'HisendaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'extinta Unió Esportiva Lleida es manté a la llista de morosos amb Hisenda publicada aquest dijous per l’Agència Tributària. Segons el document, l’antic club lleidatà deu 11,3 milions d’euros.

L’exvicepresident del Govern Rodrigo Rato, el cantant Miguel Bosé i el futbolista Dani Alves són novetats a la llista de morosos, que inclou els deutes i sancions pendents de pagament a 31 de desembre del 2017 per més d’1 milió d’euros. Dani Alves ja va estar a la llista publicada l’any 2016 i va sortir en la del 2017, en tant que en la difosa avui apareix de nou amb un deute de 2,6 milions. Miguel Bosé apareix al llistat amb un deute d’1,8 milions, en tant que Rodrigo Rato consta amb un deute que supera en 2.000 euros el milió d’euros. En declaracions a Efe, l’exvicepresident Rato ha explicat que figura en la llista de morosos de l’Agència Tributària perquè des de juny de 2015 té embargats tots els seus béns i rendes per ordre d’un jutge el que "l'impedeix de consolidar un deute tributari que està recorregut als tribunals".

Alguns dels morosos que apareixien en llistes anteriors i ja no estan són l’Elx Club de Futbol, l’Albacete Futbol, l’Aeroport de Castelló i Vértice 360.

A més, apareixen amb imports inferiors als que figuraven en la llista publicada l’any passat Desguaces La Torre (14,3 milions), el Recreativo de Huelva (11,8 milions), el Racing de Santander (4,9 milions), l’Hèrcules (3,1 milions), Afinsa (1,7 milions) i la promotora Sacresa (1,01 milions)

tracking