SEGRE

BALANÇ EMPRESA

Mahou San Miguel inverteix en l'última dècada 32 milions a Lleida

Més de dos l’últim exercici, en què la planta va complir seixanta anys || El 2017 la cervesera va adquirir béns i serveis d’empreses de Ponent per 6,7 milions

Instal·lacions de Mahou San Miguel a Lleida.

Instal·lacions de Mahou San Miguel a Lleida.MAHOU SAN MIGUEL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mahou San Miguel ha invertit trenta-dos milions d’euros en el centre de producció a Lleida durant l’última dècada, segons va informar ahir la companyia cervesera. D’aquests, 2,2 milions van ser assignats a l’últim exercici, coincidint amb el seixantè aniversari de la planta lleidatana. L’esforç inversor del 2017 es va traduir en trenta-tres projectes, sis més que l’any anterior, per modernitzar els processos de producció, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima qualitat i fiabilitat operativa. Així mateix, també es va treballar en l’optimització del comportament ambiental de la cervesera. A més, Mahou San Miguel va adquirir béns i serveis de 115 empreses lleidatanes per un valor de 6,7 milions d’euros el 2017, any durant el qual, tal com va assenyalar l’empresa, el seu recolzament al sector hoteler local va augmentar un 20 per cent.

D’altra banda, la planta de Mahou San Miguel a Lleida ha incrementat la producció en un 10,6 per cent des de l’any 2000. En canvi, ha reduït un 41,8 per cent el consum unitari d’aigua i un 35,2 per cent el d’energia. Al seu torn, les emissions de diòxid de carboni han disminuït un 57,2 per cent durant aquest període. En un altre ordre de coses, Manuel Heredia, director del centre de producció de la cervesera a Lleida, va destacar la importància estratègica de la planta de Ponent per a la companyia.

Aquest fet, segons va manifestar Heredia, justifica “el continu esforç inversor en matèria d’innovació en les instal·lacions”, que pretén “garantir-ne el desenvolupament sostenible”, així com “continuar contribuint al desenvolupament econòmic i social de la demarcació, amb la qual estem fermament compromesos des de fa seixanta anys”.

Sobre aquesta qüestió, Heredia va recordar que la planta cervesera lleidatana compta amb una superfície de 165.000 metres quadrats i va posar èmfasi en el fet que té certificacions de qualitat, com l’ISO 9001, de seguretat alimentària, com l’ISO 22000, ambientals, com l’ISO 14000 i de gestió de salut i seguretat a la feina. Així mateix, va remarcar que té capacitat per produir dos milions d’hectolitres cada any.

tracking