SEGRE

L'amo de La Tagliatella compra 15 locals a KFC a França per 33 milions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) va anunciar ahir que el grup polonès AmRest, propietari de La Tagliatella, fundada per un lleidatà, ha subscrit un acord per adquirir quinze restaurants de KFC a França per un total de 33,3 milions. La intenció d’AmRest i KFC és que el tancament de l’operació es produeixi a finals d’aquest exercici.

AmRest va guanyar 57 milions entre l’abril i el juny a Espanya, un 11% més que l’exercici anterior

El conglomerat propietari de La Tagliatella apostarà per desenvolupar l’ensenya de KFC a França, ja que té previst obrir al país gal uns 150 restaurants abans que s’acabi el 2023. AmRest, que a més de La Tagliatella ja controla Blue Frog i KAAB, i gestiona les franquícies de Pizza Hut, Starbucks i Burger King, continua ampliant la cartera de marques després d’aconseguir Sushi Shop en una operació que va arribar als 240 milions d’euros.

A més, també ha adquirit la cadena d’hamburgueseries Bacoa per 3,7 milions d’euros, i va comprar el negoci de Telepizza a Polònia per 8 milions. Amrest va guanyar 57 milions al mercat espanyol entre l’abril i el juny, un 11% més que el 2017.

tracking