SEGRE

Castell del Remei inicia una verema que preveu d'elevada qualitat

El grup Tomàs Cusiné preveu recollir 1,1 milions de quilos de raïm

El celler Castell del Remei.

Castell del Remei inicia una verema que preveu d'elevada qualitatJordi Guardiola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La recollida del sauvignon blanc donarà aquest dimarts el tret de sortida a la campanya de Castell del Remei, que preveu una bona campanya tant per qualitat com per quantitat, motivada per les abundants pluges de la primavera i la calor d'aquest estiu. La recollida del sauvignon blanc de la finca s’allargarà fins el dimecres, a l’espera de la maduració de la resta de varietats.

La d’enguany serà la collita número 34 del cellerer Tomàs Cusiné, que sempre comença al Castell del Remei la verema dels cellers del seu grup per les altes temperatures que afecten més la plana que les parcel·les de muntanya que l’elaborador té a Les Garrigues.

Els cellers del grup, que són Tomàs Cusiné, Castell del Remei, Cérvoles (pertanyents a la DO Costers del Segre) i Cara Nord (DO Conca de Barberà), preveuen recollir aquesta campanya 1,1 milions de quilos de raïm d'una vintena de varietats. Donaran lloc a més de trenta vins que s’exportaran a més de quaranta països dels cinc continents. En principi, es preveu que la durada de la campanya de collita s’allargarà fins a finals del mes d’octubre

tracking