SEGRE

EMPRESA INNOVACIÓ

Blocs fabricats amb formigó reciclat desmuntables per a la construcció

Elaborats per Vilella, també dirigits a agricultura i ramaderia || La firma lleidatana aspira a diversificar les seues àrees de negoci amb aquest nou producte

Peces de Vilella Blocks a l’exterior de les instal·lacions de la firma lleidatana.

Peces de Vilella Blocks a l’exterior de les instal·lacions de la firma lleidatana.VILELLA RECICLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Vilella Blocks és la marca del nou producte que acaba de llançar al mercat l’empresa lleidatana Vilella Recicla. Tal com va manifestar ahir Jordi Vilella, un dels responsables de la companyia, es tracta d’un article versàtil pensat per a empreses que han d’adaptar la distribució dels seus espais constantment.

“Vilella Blocks va nàixer de la nostra pròpia necessitat de disposar d’espais polivalents”, va subratllar. Es tracta de blocs fabricats amb formigó reutilitzat format a base de material àrid reciclat i que encaixen uns amb els altres com si fossin peces d’un puzle, amb la qual cosa no requereixen morter per fixar-se uns amb els altres. Els mateixos ancoratges i el pes de cada peça eviten que es desplacin o que bolquin. “Són molt senzills de muntar i desmuntar, i per col·locar-los no és necessària cap llicència d’obres”, va destacar Vilella.

Al seu torn, va posar èmfasi que, si bé és cert que, en principi, van pensar a enfocar el producte a empreses del seu mateix sector, el de gestió de residus i reciclatge, ara es plantegen diversificar les línies de negoci i dirigir-se a altres àmbits com el de l’agricultura i la ramaderia. “És un producte econòmic que podria servir per emmagatzemar i separar el cereal o per compartimentar els diversos llocs d’una explotació ramadera”, va exemplificar Vilella. Igualment, des de la companyia van assenyalar que disposen de blocs de diverses mides per adaptar-se a les necessitats del client.

Tot i que encara és aviat per determinar el volum de negoci del producte, Vilella es va mostrar optimista. “Estem en plena campanya de llançament i aquest mes d’octubre donarem a conèixer Vilella Blocks a la resta de companyies del sector de la gestió de residus i el reciclatge”, va indicar.

Facilitat, mobilitat i efectivitat, claus d’èxit per a Vilella Blocks Des de Vilella Recicla van assenyalar que els principals avantatges d’aquests blocs són la seua facilitat per muntar-los i acoblar-los, la mobilitat i versatilitat espacial que ofereixen, i també l’efectivitat a l’hora de compartimentar els espais. Així mateix, la inversió de la companyia per posar en marxa aquesta nova línia de negoci ha estat molt reduïda, tal com va posar en relleu Jordi Vilella. En aquest sentit, va explicar que, per a la construcció dels blocs, han utilitzat materials de la mateixa planta de tractament de residus.

tracking