SEGRE

JUBILACIÓ ORGANITZACIONS

Les assemblees de Marea Pensionista canvien de dia

Cada dos dilluns a la plaça de la Paeria

Membres de la Marea Pensionista a l’assemblea d’ahir.

Membres de la Marea Pensionista a l’assemblea d’ahir.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Marea Pensionista va confirmar ahir les noves dates per a les assemblees, ja proposades per la coordinadora estatal: cada dilluns, de forma quinzenal, a la plaça de la Paeria. Joan Miquel Ballester, coordinador de Marea Pensionista de Lleida, espera que amb aquesta nova localització l’ajuntament faci més cas a les seues reivindicacions: “Hem demanat coses i encara esperem una resposta”, segons va expressar ahir SEGRE.

La presència de Marea Pensionista a les llars de jubilats és una d’aquestes peticions. Ara no se’ls permet “perquè diuen que en aquests espais no es fa política”. Ballester va remarcar que “no pretenem fer política, només informar de les nostres activitats i donar-nos a conèixer”. Una altra reivindicació és formar part del Consell de la Gent Gran, un espai on es debaten i es proposen les necessitats del col·lectiu. Segons Ballester, “Marea Pensionista ha d’estar present” en aquest ens per conèixer millor els pensionistes.

La plataforma s’unirà a la manifestació del dia 17 a Barcelona a favor del Pacte de Toledo. Sota el lema “IPC és IPC”, reivindicaran que les pensions es mantinguin, malgrat els canvis a l’IPC.

tracking