SEGRE

TECNOLOGIA INNOVACIÓ

La impressió en 3D, una opció cada cop més estesa entre empreses de Lleida

Un moment de la jornada, ahir, al Parc Científic.

Un moment de la jornada, ahir, al Parc Científic.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La flexibilitat de la impressió en 3D i la reducció de costos que comporta a l’utilitzar menys material és una opció per la qual cada vegada aposten més empreses de Lleida. Així es va posar de manifest ahir en una jornada per a professionals organitzada pel Google Developer Group de Lleida i l’empresa Intech 3D al Parc Científic.

“Hi ha moltes empreses lleidatanes que ja se’n beneficien perquè és una manera de fabricar molt transversal”, va assenyalar en aquest sentit Joan Folguera, d’Intech 3D.

La jornada va començar amb la presentació de la impressora Ultimaker S5, el model amb més volum d’impressió del mercat, pensada per a usos industrials perquè permet fabricar més peces i més grans alhora. “Les limitacions en aquest sector cada vegada són menors. La impressió 3D ha superat una barrera”, va assegurar Xavier Majoral, de l’agència Stimulo.

Al llarg d’aquesta jornada es va celebrar també una taula redona en la qual es van exposar diversos casos pràctics d’impressió 3D industrial i també es va instal·lar una exposició amb diferents productes.

tracking