SEGRE

Torra defensa el compromís del Govern amb els emprenedors

El president de la Generalitat ha inaugurat la nova seu de Pimec a Lleida

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha inaugurat la nova seu de Pimec a Lleida.

Torra defensa el compromís del Govern amb els emprenedorsMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha inaugurat aquest divendres la nova seu de la patronal de les petites i mitjanes empreses Pimec a Lleida. Durant l'acte, Torra ha defensat el compromís del Govern amb els emprenedors i ha destacat algunes dades de l'economia catalana. Així, el PIB de Catalunya va augmentar en el segon trimestre 4 dècimes per sobre de la mitjana estatal i acumula ja 19 trimestres seguits de creixement, 14 dels quals per damunt del 3%. El president ha promès mesures per impulsar la millora en l'agricultura i ha subratllat que el 50% del PIB català són exportacions.

El president també ha subratllat que malgrat les bones dades de l’economia, encara “seríem millors si disposéssim de les eines necessàries i dels recursos que corresponen a un país com el nostre”, que, ha dit, “genera els recursos suficients per poder atendre totes les necessitats socials, per tenir una sanitat millor, una educació millor, unes infraestructures millors i per acabar el corredor del Mediterrani, perquè només l’acabarem quan Catalunya sigui capaç de poder-lo acabar”.

La nova seu de Pimec està ubicada a la rambla Ferran de Lleida i amb accés també des del carrer Comerç. Es tracta d’un local de 450 metres quadrats.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha inaugurat la nova seu de Pimec a Lleida.

Torra defensa el compromís del Govern amb els emprenedorsMagdalena Altisent

tracking