SEGRE

Mahou San Miguel instal·la para-sols que redueixen la contaminació a 12 establiments de Lleida

Gràcies a la nanotecnologia, el seu teixit és capaç de purificar l’aire

Aquest para-sols redueixen la contaminació gràcies a un tractament amb nanotecnologia.

Mahou San Miguel instal·la para-sols que redueixen la contaminació a 12 establiments de LleidaMahou San Miguel

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia cervesera Mahou San Miguel ha instal·lat a 12 locals hotelers de la ciutat de Lleida un total de 28 para-sols capaços de purificar l’aire i reduir els nivells de substàncies nocives com el metà o els òxids de nitrogen.

Crear aliances amb els nostres clients a favor del benefici social és per a nosaltres un pilar fonamental, més encara en el cas de Lleida, una ciutat en la qual som presents des del 1957. A això dediquem els nostres esforços en matèria d’innovació”, assegura Peio Arbeloa, Director General de la Unitat de Negoci Espanya de Mahou San Miguel, en un comunicat de l’empresa.

Per garantir la seua acció anticontaminant, Mahou San Miguel, en col·laboració amb el seu proveïdor Ezpeleta, ha recorregut a la nanotecnologia aplicada al teixit del para-sol a través d’un tractament certificat per l’institut independent International Photocatalyst Standards Testing Centre. La seua activació requereix únicament la llum solar, eficaç fins i tot en dies ennuvolats.

Gràcies al tractament rebut, cadascun d’aquests para-sols és capaç d’eliminar les emissions nocives d’un cotxe Dièsel que recorre anualment 20.000km. L’esmentat d’una altra manera, l’equivalent a generar la mateixa reducció de substàncies contaminants que dos arbres, segons la companyia

A més de a Lleida, la cervesera està duent a terme aquesta iniciativa en altres ciutats amb elevats índexs de radiació, com Madrid, Granada, Màlaga, Bilbao, Burgos, Pamplona i Lleó. En total, s’han instal·lat mil unitats, arribant a més de 200 locals hotelers, que generaran un benefici similar al d’un bosc amb uns 2.000 arbres.

tracking