SEGRE

Publiquen una aplicació per sol·licitar el nou Bo Social

Endesa

Endesa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova normativa del Bo Social, que ofereix descomptes de fins a un 40% en la factura de la llum, estableix que les persones beneficiàries de l’antic Bo Social hagin de renovar l’ajut. És per això que els clients han de tramitar una sol·licitud de renovació per tal de verificar que es compleixen els nous criteris d’assignació per mantenir el descompte en la factura elèctrica.

En aquest sentit, Endesa ha publicat una nova aplicació per a dispositius mòbils anomenada “Endesa Bono Social”, que té per objectiu facilitar la tramitació d’aquesta ajuda als clients. Així, seguint uns passos senzills, el formulari s’envia automàticament. Segons Endesa, ja s'han rebut més de 1.500 sol·licituds a tot l’Estat i s’han realitzat més de 4.000 descàrregues de la nova eina. 

Aquest nou servei se suma als múltiples canals ja existents que la companyia ofereix per tramitar directament les sol·licituds dels clients. A més, l'empresa ha enviat prop de 2 milions de cartes i correus electrònics als seus clients informant dels terminis, la seva ampliació i els requisits i passos a seguir. 

Un cop Endesa rep la documentació, un equip especialitzat atén les sol·licituds, valida si s’han rebut tots els documents necessaris, fa la consulta al Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital per a la seva assignació i, si falta algun document, s’informa al client. Finalment, la Companyia comunica al client la resolució del Ministeri.

tracking